Charlize Theron a Helen Mirren se vrací do Fast & Furious 9

Vydáno: 09.07.2019 09:02 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Charlize Theron a Helen Mirren se vrací do právě natáčeného devátého dílu akční série Rychle a zběsile v hlavní roli s Vinem Diselem. Premiéra v kinech bude v květnu příštího roku.
Helen Mirren, Vin Diesel ve filmu Rychle a zběsile 8 / Rychle a zběsile 8Vin Diesel na svém Instagramu oznámil návrat Charlize Theron a Helen Mirren do právě natáčeného Fast & Furious 9. Natáčení devátého dílu se mezitím posunulo do svého třetího týdne. Postavy obou hereček byly poprvé v předchozím díle Rychle a zběsile 8, kde Theron hrála kyberteroristku Cipher a Mirren matku Deckarda a Owena Magdalenu Shaw. Devítku Rychle a zběsile režíruje Justin Lin a dále v ní hrají Michelle RodriguezNathalie EmmanuelJordana BrewsterTyrese GibsonLudacris a John Cena. Lin by se pak měl vrátit i k režii Fast & Furious 10.

Deckard (Jason Statham) v devítce Rychle a zběsile nebude stejně jako Hobbs (Dwayne Johnson). Obě postavy se místo toho sešly v letošním spin-offu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, který uvidíme v kinech od 1. srpna. V něm se objeví i Mirren.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY