Kingovo Svědectví nabírá obsazení

Vydáno: 23.06.2019 11:20 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Chystaný televizní přepis apokalyptického románu Svědectví Stephena Kinga nabírá obsazení, v němž mimo jiné figurují jména James Marsden, Amber Heard nebo Whoopi Goldberg.
Gary Sinise, Molly Ringwald ve filmu Svědectví  / The StandSvědectví je jednou z nejzbožňovanějších knih Stephena Kinga. V minulosti podle ní vznikla pouze jedna televizní minisérie Svědectví. V chystaném televizním seriálu stanice CBS, který natočí Josh Boone, si hlavní roli Stu Redmana imunního na virus, který vyhladil většinu populaci planety, a jehož v předchozí verzi hrál Gary Sinise (na fotce s Molly Ringwald), zahraje James Marsden. V jednání o dalších rolích jsou Amber Heard (Nadine Cross), Whoopi Goldberg (Mother Abigail), Greg Kinnear (Glen Bateman), Odessa Young (Frannie Goldsmith) a Henry Zaga (Nick Andros). Seriál by měl na TV obrazovky dorazit snad příští rok.

Pro ty, co Svědectví neznají, je zde krátká synopse:Syrový postapokalyptický román Svědectví Stephena Kinga je řazen k autorovým nejlepším dílům. Rozehrává v něm již mnohokrát zpracované téma boje s katastrofální epidemií nevyléčitelné nakažlivé choroby, která zde má podobu „superchřipky" vyvinuté ve vojenských laboratořích. Experiment se však vymkne kontrole a nákaza vyhubí takřka celé lidstvo. Hrstka těch, kdo přežili, se dělí na dvě skupiny – jedni se uchylují k laskavé matce Abigail, která je oslovila ve snech, druzí směřují do náručí Temného muže.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY