Julianne Moore bude oceněna v Karlových Varech

Vydáno: 11.06.2019 20:41 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herečka Julianne Moore převezme v Karlových Varech Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.
Julianne Moore ve filmu Pořád jsem to já / Still AliceHlavní hvězdou 54. ročníku karlovarského filmového festivalu bude americká herečka Julianne Moore, držitelka Oscara za film Pořád jsem to já, která si zde převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Dalším hostem bude její manžel, americký režisér Bart Freundlich, který tu uvede svůj nový film After the Wedding, v němž hraje kromě Moore i další host festivalu, americký herec Billy Crudup.

Dalším hostem je americká herečka Patricia Clarkson, která si zde rovněž převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Ta zde uvede film Learning to Drive režisérky Isabel Coixet. Na festival přijede i držitel Ceny prezidenta MFF KV a Oscara Casey Affleck, který tu uvede svůj nový film Světlo mého života. Festival bude probíhat ve dnech 28. června až 6. července.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY