Doctor Dolittle podstoupil náročné dotáčky

Vydáno: 16.04.2019 12:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Chystaný nákladný rodinný snímek The Voyage of Doctor Dolittle s Robertem Downeym jr. podstoupil před premiérou ještě náročné dotáčky.
Obsazení z filmu  / The Voyage of Doctor DolittleNákladný rodinný snímek The Voyage of Doctor Dolittle, který pro Universal natáčí Stephen Gaghan, se ocitnul v nesnázích. Po první projekci hrubého sestřihu se producenti Joe Roth, Jeff Kirschenbaum a Susan Downey rozhodli k projektu přivést na výpomoc režiséry Chrise McKaye a Jonathana Liebesmana. Ti měli za úkol Gaghanovi s hotovým filmem dodatečnými dotáčkami vypomoct. Je jasné, že snímek jehož náklady činí 175 milionů, nesmí propadnout. Liebesman tak společně s Gaghanem dostal dodatečných 21 natáčecích dní. Nyní ho čeká ještě postprodukce.

V The Voyage of Doctor Dolittle hraje titulní postavu doktora, který dokáže mluvit se zvířaty, Robert Downey Jr.. CGI zvířata namluvili herci Tom HollandRami MalekRalph FiennesEmma ThompsonKumail NanjianiSelena Gomez nebo John Cena. V původním filmu z roku 1967 hrál Rex Harrison. Většina diváků pak bude znát hlavně dvě komedie s Eddiem Murphym z let 1998 a 2001. Světová premiéra filmu The Voyage of Doctor Dolittle je stanovena na 17. leden 2020.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY