Tom Hanks bude manažerem Elvise Presleyho

Vydáno: 29.03.2019 13:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tom Hanks si zahraje v životopisném filmu o Elvisu Presleym jeho manažera. Film o zemřelé hudební ikoně natočí Baz Luhrmann.
Tom Hanks ve filmu Akta Pentagon: Skrytá válka / The PostTom Hanks si zahraje legendárního manažera "Krále Rock 'n' Rollu" Elvise Presleyho plukovníka Toma Parkera. Chystaný biopic o hudební ikoně natočí jako svůj další film Baz Luhrmann podle vlastního scénáře. Parker Presleyho objevil ještě jako neznámého a zajistil mu mimo jiné smlouvu s hudebním vydavatelstvím RCA a také se postaral o jeho úspěšnou hereckou kariéru. Do hlavní role hledá Luhrmann hereckého nováčka. Natáčení by mělo začít již tento rok. 

Tom Hanks si v minulosti zahrál už celou řadu skutečně žijících postav, například ve filmech Apollo 13Sully: Zázrak na řece Hudson nebo naposledy ve filmu Akta Pentagon: Skrytá válka. Hanks momentálně dokončil několik filmů, které budou mít premiéru tento rok (GreyhoundToy Story 4: Příběh hraček a A Beautiful Day in the Neighborhood) a natáčet začne sci-fi BIOS a drama In the Garden of Beasts. Luhrmannův biopic krále rokenrolu bude tvůrcovým prvním celovečerním filmem od Velkého Gatsbyho.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY