Sunset Boulevard s Glenn Close našel režiséra

Vydáno: 01.03.2019 14:29 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

Chystaný muzikál Sunset Boulevard s Glenn Close v hlavní roli bývalé hvězdy němého filmu Normy Desmond našel režiséra. Bude jím choreograf Rob Ashford.
Glenn Close ve filmu Žena / The WifeGlenn Close letos už málem sahala po svém prvním Oscarovi, kterého místo ní překvapivě získala Olivia Colman. Herečka ale nemusí smutnit, protože dostane další šanci a my věříme, že tentokrát ji už zlatá soška nemine. Zopakuje si totiž ve filmové adaptaci broadwayského muzikálu Sunset Boulevard roli, kterou zde sama na divadelních prknech dvakrát ztvárnila. Broadwayský muzikál si zase tuto látku vypůjčil ze slavného filmu Sunset Blvd..

Close si zahraje hlavní roli bývalé hvězdy němého filmu Normy Desmond snažící se o comeback. Ve filmu tuto postavu ztvárnila skutečná hvězda němého filmu Gloria Swanson. Filmem Sunset Boulevard ve filmu debutuje jako režisér vítěz ceny Tony, choreograf Rob Ashford. Hudbu k muzikálu složil Andrew Lloyd Webber, který bude i jedním z producentů. Produkce by se měla rozjet na podzim.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY