Rambo 5 dorazí v září

Vydáno: 01.03.2019 10:40 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Pátý díl Ramba, kterým se tato série definitivně uzavře, dorazí do kin v září. Rambo se v něm vydá skoncovat s mexickým drogovým kartelem.
Sylvester Stallone ve filmu  / Rambo 5: Last BloodRambo 5: Last Blood dorazí do amerických kin 20. září. Tímto se definitivně uzavře série, která započala kultovním akčním filmem Rambo: První krev. Ten poprvé představil vietnamského veterána Johna Ramba (Sylvester Stallone), jehož Amerika odmítá, ač pro svou zem nasazoval svůj život. Ramba si tehdy podal místní šerif Teasle (Brian Dennehy), načež mu to Rambo vrátil i s úroky. Následovala dvě pokračování. Ve dvojce se vydal zpátky do Vietnamu a v trojce bojoval v Afghánistánu.

Potom měl 20 let pauzu, než se vrátil v brutální čtyřce, kde bojoval v Barmě. Na konci čtvrtého dílu se Rambo konečně vrátil na svou rodnou farmu v Bowie v Arizoně. V pětce se tedy vrátí znovu do akce, tentokrát proti mexickému drogovému kartelu. Pátý díl natočil Adrian Grunberg a hrají v něm Paz VegaÓscar JaenadaYvette MonrealAdriana Barraza a Sergio Peris-Mencheta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Rambo 6 (Vlastimil Kornas, 01.03.2019 19:09) Reagovat

    Po návratu z Mexika,kde jen on mohl zachránit dívku ze spárů drogové mafie odjede do Afghánistánu postřílet Talibánce,které v 3 zachránil před Rusy.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY