Leaving Neverland: kontroverzní dokument o Králi popu

Vydáno: 20.02.2019 10:43 - Václav Limberk | foto: HBO

Před deseti lety zemřel Král popu Michael Jackson. HBO o něm odvysílá dvoudílný dokument Leaving Neverland ukazující dvě údajné oběti, které tvrdí, že je Jackson sexuálně zneužíval.
V dvoudílném čtyřhodinovém dokumentu Leaving Neverland promlouvají dva muži, Wade Robson a James Safechuck, dnes třicetiletí, kteří popisují, jak je Král popu Michael Jackson zneužíval na svém ranči Neverland na počátku 90. let. Kromě obou mužů promlouvají v dokumentu také jejich sourozenci a rodiče.

Dokument Leaving Neverland natočil Dan Reed. HBO ho uvede ve dvou dnech 3. a 4. března.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Leaving Neverland


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • nevěřím (R. , 20.02.2019 19:35) Reagovat

    nevěřím tomu, že je Jackson skutečně zneužíval.

  • Jen lži Robsona s cílem vydělat penize. (Dostálová Romana, 20.02.2019 20:52) Reagovat

    Wade Robson před lety svědčil pod přísahou u soudu, že nic z toho co teď lže se nestalo. Jediný důvod pro jeho lži po tolika letech je to, že je bez peněz, není o něho jako o tanečníka zájem, prostě se mu sype život. Tak vymyslel způsob jak vydělat peníze. Co na tom, že zničí člověka, který se už ani nemůže bránit. Tito lidé jako je Robson, to jsou hyeny snažící se jen někde přijít k penězům. Co na tom, že ty lži v "dokumentu" jsou jednostranné. Vůbec neukazuje opačnou stranu, ani ty stovky lidí, dětí, kterým opravdu pomohl.

  • odpad (Aleš, 20.02.2019 22:49) Reagovat

    ze sa HBO vobec znizilo k tomu aby odviesielali toto :(

  • Odpad (Roman, 26.02.2019 00:29) Reagovat

    Nevěřím že byl pedofil, neexistuje pro to žádný přímý důkaz a ti lidé jsou jen hyeny, kterým jde o prachy. Soud v roce 2005 ho uznal nevinným ve všech bodech obvinění. Vyšetřovalo se to dlouho a neměli na něj vůbec nic! Jo našli nějaké erotické časopisy, ale na tom není nic trestného, právě naopak, dokazovalo to že se mu líbí krásné ženy a nikoliv děti. La Toya své hnusné prohlášení z roku 1993 později odvolala a Michaelovi se omluvila. Udělala to pro peníze a na nátlak svého muže. U soudu v roce 2005 stála za svým bratrem. Robson je jen ubožák, který nemá prachy a mstí se za to, že ho pozůstalost MJ nevybrala pro režírovaní The Immortal World Tour o kterou se ucházel.

  • Michael Jackson (Roman, 02.03.2019 07:57) Reagovat

    Michael Jackson byl velice složitá osobnost a prostý člověk v zásadě nemůže pochopit jeho komplikovaný život tím, že si přečte nějaké hloupé žvásty v novinách, proto ho mnozí vidí jako podivína. Ve skutečnosti to byl ten nejhodnější člověk jakého si můžete představit. Ti co ho znali vědí, že by neublížil ani mouše, natož pak dítěti. Byl tak hodný až byl naivní a na to bohužel doplatil. Ve svém životě se obklopoval lidmi, kterým důvěřoval, ale oni s ním neměli vždy dobré úmysly a šlo jim jen o prachy. Na jeho slavný ranč se dostalo nespočet dětí, které si tam chodily hrát a vždy musely mít povolení od svých rodičů. Zajímavé na tom je, že ho obvinily pouze dva! Nikdo ani FBI mu nic nedokázali, u soudu byl uznán nevinným ve všech bodech obvinění. Jeho jméno už bude ale navždy pošpíněno. Zaslouží si to?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY