Nicholas Hoult se objeví v zombie snímku

Vydáno: 12.04.2011 12:55 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Chystá se filmová adaptace románu Warm Bodies
Nicholas Hoult ve filmu <b>Single Man</b>
Aerofilms
Letošní úroda filmů s tematikou nemrtvých bude zřejmě velmi bohatá - The Walking Dead, Zombieland 2, Pride And Prejudice And Zombies... Tvůrci připravované filmové adaptace románu Isaaca Mariona Warm Bodies však odvážně tvrdí, že jejich projekt bude v řadě výše jmenovaných vyčnívat.
O výjimečnosti filmu je přesvědčen i autor předlohy. "Příběh není zcela tradiční. K tomu, aby byl kvalitně zpracován a nekončil tuctově, je zapotřebí vyváženosti a přemýšlení. Měl jsem možnost vidět návrh scénáře a vyslechnout si vize tvůrců a věřím, že projekt je v dobrých rukách," řekl Isaac Marion o snímku, ve kterém si zahraje například Nicholas Hoult a Teresa Palmer.
Román vypráví o lásce nemrtvého "R" k jeho potenciální oběti, přítelkyni, která je stále naživu. Divákům bude tedy naservírován obraz romantického, neslintajícího a zřejmě i pohledného zombíka, kterému hluboký cit brání v jeho přirozeném zabijáckém chování (taky jste si vzpomněli na Twilight?).
Pro postavu "R" si Isaac Marion údajně představoval někoho staršího, ale Hoult nakonec perfektně odpovídal nárokům spisovatele. A navíc - podle Mariona - jeho mladičký vzhled dodá hlavnímu zombíkovi na sex-appealu.
Režisér Jonathan Levine plánuje zahájit natáčení letos v létě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY