Oscary budou bez moderátora

Vydáno: 10.01.2019 10:21 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

91. ročník předávání nejprestižnějších filmových cen na světě, Oscarů, se tentokrát bude muset obejít nejspíše bez moderátora. Původním moderátorem měl být komik a herec Kevin Hart.
Kevin HartVypadá to, že při předávání Oscarů za rok 2018 se bude muset slavnostní ceremoniál obejít bez svého moderátora. Slavnostním večerem 91. ročníku předávání cen Akademie filmového umění a věd měl původně provázet herec a komik Kevin Hart. Ten původně moderování Oscarů přijal a pokládal to za splnění životního snu, aby se ho za dva dny vzdal. Důvodem byly urážlivé tweety na adresu homosexuálů, které před lety Hart uveřejnil a za něž se nyní odmítl veřejně omluvit. 

Tak to nyní vypadá, že se bude opakovat situace z roku 1989, kdy se slavnostní ceremoniál také odehrál bez svého moderátora a výsledkem tehdy byla velká ostuda, když úvodní otevírací monolog obstarala Sněhurka a Rob Lowe a jejich společný duet. Jak to Akademie hodlá vyřešit nyní? Hudbou. Tento ročník má být podřízen hudbě a hudebním číslům, očekává se nominace obou hudebních filmů roku - Zrodila se hvězda a Bohemian Rhapsody. Večerem pak budou provázet střídající se celebrity. Jak to celé bude fungovat? To uvidíme 24. února.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY