Téma: Nejočekávanější filmy roku 2019

Vydáno: 12.01.2019 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Na co se můžeme těšit v kinech v roce 2019? Mezi nejočekávanější filmy tohoto roku můžeme řadit Avengers: Endgame nebo Star Wars: Episode IX.
V lednu se můžeme těšit na thriller Skleněný, který slouží jako sequel filmů Vyvolený a Rozpolcený. V hlavních rolích se setkají Bruce WillisSamuel L. Jackson z VyvolenéhoJames McAvoy z Rozpolceného.
 
Originální trailer filmu Skleněný




Únor pak nabídne hned několik zajímavých titulů, ať už to jsou animovanané sequely LEGO® příběh 2 a Jak vycvičit draka 3 nebo akční velkofilm režiséra Roberta Rodrigueze Alita: Bojový Anděl či sci-fi Chaos Walking od Douga Limana. 

Originální trailer filmu Alita: Bojový anděl

Březen přinese dva očekávané blockbustery v podobě marvelovky Captain Marvel a hrané disneyovky Dumbo. Vedle nich uvidíme v kinech novinku Roberta Zemeckise Vítejte v Marwenu a novinku režiséra Jordana Peela, horor My.

Originální trailer filmu Captain Marvel

V dubnu uvidíme v kinech fantasy Shazam!, horor Řbitov zvířátek podle Stephena Kinga, nového Hellboye, válečné drama Greyhound s Tomem Hanksem a završení marvelovské ságy Avengers: Endgame.

Originální trailer filmu Avengers: Endgame

Květen přinese dobrodružné fantasy Chlapec, který se stane králem, hranou verzi Pokémon: Detective Pikachu, třetí díl akční série John Wick 3: Parabellum, hranou disneyovku Aladin, sci-fi Ad Astra a fantasy biopic Eltohna Johna Rocketman

Teaser filmu Rocketman

Červen zahájí komiksovka X-Men: Dark Phoenix a monstrvelkofilm Godzilla II Král monster. Poté budou následovat spin-off Muži v Černém: Globální hrozba, animák Tajný život mazlíčků 2 a zatím nepojmenovaná hudební komedie Dannyho Boylea, která má být částečně o Beatles. 

Originální trailer filmu Muži v černém: Globální hrozba

V červenci nás čeká zatím nepojmenovaný hororový sequel k Annabelle a spider-manovský sequel Spider- Man: Daleko od domova. Dočkáme se také hrané podoby klasické disneyovky Lví král.

Teaser filmu Lví král

Srpen nabídne sci-fi horor Noví mutanti, spin-off Rychle a zběsile Hobbs and Shaw, animovaný sequel Toy Story 4: Příběh hraček, novinku Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood a akční dobrodružný film Artemis Fowl

Teaser filmu Artemis Fowl

Září přinese kingovský sequel To Kapitola 2, filmové Panství Downton, domácí válečné drama Nabarvené ptáče a animovanou špionážní komedii Špióni v převleku.

Teaser filmu Panství Downtown

V říjnu se můžeme těšit na kriminální drama Joker, českou novinku Pražské orgie podle knihy Phillipa Rotha, novou komedii Jiřího Vejdělka Poslední aristokratka a sequel hororové komedie Zombieland 2. Vrcholem měsíce pak možná bude reboot Charlie's Angels nebo šestý Terminator

Teaser filmu Joker

Listopad nabídne životopisné drama A Beautiful Day in the Neighborhood s Tomem Hanksem, hranou verzi videohry Sonic the Hedgehog, třetího Kingsmana a sequel disneyovského animáku Ledové království II.
 

Prosinec pak přinese Untitled Jumanji: Welcome to the Jungle Sequel a muzikál Cats.  Vrcholem měsíce a možná i celého roku pak bude završení Star Wars ságy v podobě Star Wars: Episode IX

Další potencionálně zajímavé filmy roku 2019, které zatím nemají oficiálně stanovené datum kinopremiéry: Captive StateShaftChild's PlayBoss LevelRambo 5: Last BloodKnives OutThe Beach BumFord v. FerrariMidsommar, Judy, Midway1917

A na co se nejvíce těšíte vy?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY