Potomek: nový horor v traileru

Vydáno: 04.01.2019 09:32 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

S Milesem je něco špatně. Jeho máma Sarah se obává, že jeho podivné chování způsobuje nějaká temná nadpřirozená síla. Podívejte se na trailer nového hororu Potomek.
Ve stejnou dobu, jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy ...(Forum Film CZ)

Tak zní synopse nového amerického hororu Potomek. Natočil ho Nicholas McCarthy a hrají v něm Taylor SchillingJackson Robert ScottBrittany Allen a Colm Feore. V kinech má premiéru 7. února 2019.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Potomek


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY