Sylvester Stallone plánuje dva nové projekty

Vydáno: 18.10.2018 09:28 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone sice právě natáčí pátého Ramba, ale zde se dozvíte, co plánuje dále. Hodlá hrát ve dvou nových filmech.
Michael B. Jordan, Sylvester Stallone ve filmu  / Creed IIPodle serveru Deadline chystá nově založená společnost Balboa Productions několik nových projektů. Společnost nedávno založili Sylvester Stallone a Braden Aftergood. Stallone hodlá v některých z projektů hrát a zároveň produkovat. Prvním projektem nově vzniklé značky bude biopic černošského boxera Jacka Johnsona, který byl tento rok omilostněn americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Stallone chce dále natočit snímek jménem Samaritan, k němuž napsal scénář Bragi Schut. Má jít o "čerstvý, temný pokus o superhrdinský žánr", ve kterém by Stallone i hrál.

Dalším plánovaným projektem bude Hunter, adaptace románu Jamese Byrona Hugginse, jehož práva Stallone koupil v roce 2009. Hlavní postavou je Nathaniel Hunter, mistr ve stopování, jehož schopnosti jsou využity pro chycení napůl lidské bestie hrozící zničit civilizaci. Momentálně se hledá scenárista. Dalším potencionálním projektem je adaptace knihy Ghost: My Thirty Years as an FBI Undercover Agent, pro níž se také hledá scenárista. Stalloneho uvidíme za měsíc v kinech v sequelu Creed II




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY