Rambo 5 obsazuje další role

Vydáno: 13.10.2018 12:23 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone už začal s natáčením pátého dílu Rambo série a nyní už známe i další jména herců, která se vedle něj objeví.
Sergio Peris-Mencheta ve filmu Sylvester Stallone už začal natáčet pátý díl série, kterou započal v roce 1982 ikonickým akčním filmem Rambo: První krev. Kruh se uzavře příští rok, kdy by měl na plátna kin dorazit Rambo 5, který nyní získal oficiální název Rambo 5: Last Blood. Ramba tentokrát čeká "dovolená" v Mexiku. Do hlavní ženské role byla obsazena španělská herečka Paz Vega. Ta si zahraje reportérku Carmen zajímající se o obchod s drogami. Když jí kartel unese mladší sestru, přemluví Ramba, aby jí pomohl.

Hlavní roli padoucha ztvární španělský herec Sergio Peris-Mencheta, který si zahraje vůdce kartelu Hugo Martíneze. Mencheta je známý ze seriálu Sněží! a naposledy se objevil v dramatu Life Itself. Dalšími zatím zveřejněnými herečkami z obsazení pátého Ramba jesou Yvette Monreal a Adriana Barraza. Pátý díl se právě natáčí v Bulharsku, kde ho režíruje Adrian Grunberg.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY