Mel Gibson natočí remake westernu Divoká banda

Vydáno: 25.09.2018 10:58 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Mel Gibson bude režírovat remake kultovního westernu Divoká banda o skupině stárnoucích psanců natočeném v roce 1969 Samem Peckinpahem.
Mel Gibson při natáčení filmu Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny / Hacksaw RidgeServer Deadline uvedl, že Mel Gibson napíše a natočí pro studio Warner Bros. remake proslulého westernu Divoká banda. Ten popisoval skupinku stárnoucích psanců snažících se pro sebe naposledy něco urvat. Film zobrazující úsvit industriálního věku režíroval Sam Peckinpah a jde o jeho zřejmě nejlepší dílo vůbec. Warneři se předtím pokusili Gibsona získat pro režii komiksového sequelu Sebevražedný oddíl, který ale odmítl. Jak je vidět, Warneři s ním i přesto toužili na něčem spolupracovat.

Známý herec a režisér si nyní na nedostatek práce stěžovat opravdu nemůže. Už dříve bylo oznámeno, že natočí válečný snímek Destroyer, který bude popisovat bitvu u Okinawy. Příští rok má začít natáčet sequel The Passion of the Christ: Resurrection, s nímž naváže na svůj proslulý krvák Umučení Krista. Takže je otázka, kdy se do Divoké bandy vlastně pustí, brzy to ale nejspíš nebude. Jako herce pak Gibsona uvidíme v dramatu The Professor and the Madman, v už dokončené akční krimi Dragged Across Concrete a také v akční sci-fi Boss Level.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY