Henry Cavill možná jako Superman dolétal

Vydáno: 12.09.2018 20:33 - Václav Limberk | foto: Warner Bros

Henry Cavill už není Muž z oceli. S největší pravděpodobností už totiž neztvární Supermana v dalších filmech z komiksového DC univerza.
Henry Cavill ve filmu Muž z oceli / Man of SteelPodle serveru THR už Henry Cavill neoblékne kostým Supermana, kterého poprvé ztvárnil v DC komiksovce Muž z oceli. Cavill byl nedávno obsazen do chystaného seriálu od Netflixu Zaklínač a je možné, že to je jeden z důvodů, proč tak kápi Supermana pověsil na hřebík. Studio Warner Bros. se vyjádřilo pouze v tom smyslu, že herce Cavilla respektuje a má s ním dobrý vztah. Není ale tajemstvím, že samostatný film o Supermanovi na blízkou dobu nechystá a tak by vlastně Supermana stejně hrát nemohl. Místo toho chystá film o Supergirl, kde ale Superman v dospělé podobě nebude.

S největší pravděpodobností to tak vypadá, že se za Cavillovým působením v roli Supermana zavřely po filmech Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti a Liga spravedlnosti vody. Vypadá to, že do dalších DCEU filmů si červenomodrou kápi oblékne jiný herec. Server Deadline zmínil, že studio WB dokonce uvažovalo o herci Michaelu B. Jordanovi do role Supermana. Zatím se ale připravuje zmíněná Supergirl, na jejímž scénáři pracuje Oren Uziel. Sám Cavill ale po této zprávě na svůj instagram uveřejnil zvláštní video, které lze vyložit mnoha způsoby. Třeba i tím, že jako Superman ještě neřekl poslední slovo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY