Bude Idris Elba dalším Bondem?

Vydáno: 13.08.2018 09:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Zatímco se chystá natáčení nové Bondovky s Danielem Craigem, spekulace o tom, kdo bude novým Bondem, pokračují. Šanci má stále i herec Idris Elba.
Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectreO tom, kdo nahradí Daniela Craiga v roli Jamese Bonda, se spekuluje už od doby, kdy se zdálo, že se Craig po poslední Bondovce Spectre do role už nevrátí. Nakonec se zřejmě už definitivně naposledy vrátí ještě jednou v chystané pětadvacáté Bondovce, kterou brzy začne natáčet Danny Boyle. Ve spekulacích o příštím Bondovi se objevovali herci jako Aidan TurnerTom HardyTom Hiddleston a Idris Elba. Právě Elba má stále šanci na to být prvním černošským Bondem. Tyto spekulace podpořil i rozhovor režiséra Antoina Fuquy s bondovskou producentkou Barbarou Broccoli, která údajně řekla, že "je čas" na prvního "ne-bílého" Jamese Bonda.

Spekulace o obsazení Elby podporuje i sám herec svými tweety. V jednom z nedávných tweetů Elba parafrázoval známou bondovskou hlášku: "Jmenuje se Elba, Idris Elba". Jeho nejnovější tweet zase říká: "Nevěřte hypeu". Takže bude, nebo nebude Elba dalším Bondem? To se zřejmě dozvíme v následujících měsících, až se začne s natáčením Bonda 25.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • To by měl stvořitel Bonda radost... (Martin, 13.08.2018 20:35) Reagovat

    zbývá emancipovaná lesbická Íránka (samozřejmě v jádru židovka), bojující za třídění odpadů a rodina Bondů bude komplet.

  • bond (rtzui, 14.08.2018 11:06) Reagovat

    HLAVNĚ NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ČERNOCHA!!!!!!!!!!!!!!!! Se vsadím že užmli keci že je pořád bílej a že dochází k diskriminaci.Do Star wars už museli taky nacpat černý.

  • doufam,ze ne potom koncim s 007... (jan, 15.08.2018 00:08) Reagovat

    doufam,ze ne potom koncim s 007

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY