Wonder Woman 2 ukazuje první fota

Vydáno: 13.06.2018 20:59 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sequel DC komiksovky Wonder Woman odhalil první fotky ukazující návrat postavy Chrise Pinea a Gal Gadot v titulní roli. Do kin dorazí Wonder Woman 2 za rok.
Gal Gadot ve filmu  / Wonder Woman 1984Wonder Woman patřil k největším úspěchům značky DC rozšířeného univerza, když jen v USA utržil tento snímek přes 400 mil. Sequel, nyní oficiálně pojmenovaný Wonder Woman 1984, znovu natáčí režisérka Patty Jenkins, která na svém twitteru ukázala první fotku, na níž je postava pilota Stevea Trevora (Chris Pine) v obchodním centru. Děj druhého dílu, jak napovídá už jeho název, se odehrává v 80. letech. Jak je vidět z obrázku, Steve Trevor na něm nezestárnul a nějakým způsobem, který se časem dozvíme, vypadá stejně jako v prvním díle, který byl zasazen do první světové války.

Na druhé fotce, kterou uveřejnila představitelka princezny Diany Gal Gadot, je její postava stojící před řadou televizních obrazovek ukazující rozdílné obrazy. Protivnicí Wonder Woman bude tentokrát ženská postava padoucha Cheetah, kterou hraje Kristen Wiig. Ve filmu si dále zahraje Pedro Pascal. Premiéra Wonder Woman 1984 bude 31. října 2019.

Obě fota si prohlédněte v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY