Premiéra Transformers 7 je zrušena

Vydáno: 24.05.2018 11:09 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Premiéra sedmého dílu série Transformers byla zrušena studiem Paramount. Režisér Michael Bay místo toho natočí akční film Underground Six s Ryanem Reynoldsem.
BumblebeeStudio Paramount oficiálně zrušilo datum premiéry sedmých Transformers, které mělo být 28. června 2019. Studio v tomto datu uvede komedii Limited Partners s Tiffany Haddish. Premiéru si tak letos o vánocích odbyde jen spin-off Bumblebee, který se odehrává dějově před sérií Transformers. Poslední díl Transformers: Poslední rytíř vydělal v Americe i celosvětově nejméně z celé série (cca 605 mil.), což je značný pád z doby, kdy se tržby předchozích dílů pohybovaly kolem hranice jedné miliardy.

Kromě zrušení data premiéry sedmých Transformers Paramount oznámilo premiéru pro biopic britského zpěváka Eltohna Johna Rocketman, která bude 17. května 2019. 
Režisér Michael Bay se nyní hodlá vrhnout na akční film Six Underground, který natočí pro Netflix s rekordním rozpočtem 150 mil. Scénář k němu napsali "deadpoolovští" Rhett Reese a Paul Wernick a hlavní roli si zahraje Ryan Reynolds. Natáčet začne už v létě, aby stihl premiéru na příští rok. Pak se Bay pustí do Stevenem Spielbergem opuštěné sci-fi Robopocalypse.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY