Steven Spielberg a Leonardo DiCaprio opět spolu

Vydáno: 18.05.2018 11:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Steven Spielberg a Leonardo DiCaprio plánují druhou společnou spolupráci na biopicu 18. amerického prezidenta Ulyssese S. Granta.
Steven Spielberg při natáčení filmu Lincoln / LincolnServer Deadline informoval, že Steven Spielberg a Leonardo DiCaprio se spolu pracovně sejdou už podruhé, poprvé to bylo v roce 2002 u filmu Chyť mě, když to dokážeš, aby tentokrát natočili biopic o 18. americkém prezidentovi Ulysseovi S. Grantovi. Grant byl generálem v americké občanské válce a poté 18. prezidentem. Spielberg už jeden biopic o americkém prezidentovi v minulosti natočil. Jeho Lincoln byl o 16. americkém prezidentovi Abrahamu Lincolnovi.

Grant byl jeho následovníkem. Předlohou pro film je biografie Grant od Rona Chernowa. Scénář podle ní napsal David James Kelly, který nedávno napsal scénář pro film Robin Hood. Spielberg má momentálně rozjeté dva projekty. Prvním je pátý Indiana Jones, druhým remake West Side Story. DiCaprio si zahraje v Tarantinově Once Upon a Time in Hollywood a v plánu má také biopic Roosevelt s Martinem Scorsesem o dalším americkém prezidentovi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY