Rambo V: Stallone plánuje nového Ramba

Vydáno: 07.05.2018 14:55 - Václav Limberk | foto: Lionsgate

Sylvester Stallone se nakonec ještě vrátí jako vietnamský veterán John Rambo v pátém díle série. Rambo se vydá srovnat účty s mexickými kartely.
Sylvester Stallone ve filmu Rambo: Do pekla a zpět / RamboSylvester Stallone uvažoval o pátém Rambovi řadu let. Poté, co dotočil čtvrtý díl série Rambo: Do pekla a zpět, měl se vrátit i popáté. Pak ale ze všeho sešlo. Nyní se podle serveru Screen Daily chystá Stallone do pátého dílu skutečně vrátit. Produkce má začít už 1. září v Londýně, Bulharsku a Kanárských ostrovech. Scénář napsal Matthew Cirulnick. Režisér má být brzo oznámen.

Rambo se má v pátem díle vydat do Mexika, kam byla unesena vnučka Rambovy známé. Rambo při její záchraně narazí na obchod s bílým masem. A jeho úkolem bude zachránit vnučku a přitom zničit celý tento zločinný obchod. Než bude pátý Rambo na světě, my se Stalloneho dočkáme už na podzim v jeho "rockyovské" roli v sequelu Creed II. Kromě svých kultovních rolí by se měl vrátit i v roli Raye Breslina v sequelech Escape Plan 2: Hades a Escape Plan 3: Devil's Station


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY