Star Trek 4 bude režírovat žena

Vydáno: 27.04.2018 07:52 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Nová dobrodružství vesmírné série Star Trek bude režírovat Britka S.J. Clarkson. Poprvé v historii této franšízy bude na režijním postu žena.
Chris Hemsworth ve filmu Star Trek: Do temnoty / Star Trek Into DarknessS.J. Clarkson bude první ženou v historii, která natočí další pokračování vesmírné ságy Star Trek. Star Trek 4 naváže na předchozí díl série Star Trek: Do neznáma. Do role kapitána Kirka se vrátí Chris Pine, do role Spocka se vrátí Zachary Quinto. Měl by se vrátit také Chris Hemsworth jako otec kapitána Kirka. Zápletka by měla obsahovat cestování časem, tak aby bylo možné setkání otce se synem. Kirkův otec zemřel v úvodu prvního Star Treku.

Star Trek, který bude Clarkson režírovat, není tím, k němuž nedávno napsal námět Quentin Tarantino. Paramount tak chystá dva rozdílné Star Treky. První "tradiční" sequel, který bude režírovat Clarkson a druhý, k němuž píše scénář Mark L. Smith podle Tarantinova nápadu. Clarkson je televizní režisérka, která má na svém kontě seriály jako Jessica Jones a The Defenders.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY