Mindhunter: David Fincher pracuje na 2. sérii

Vydáno: 20.04.2018 12:08 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér David Fincher momentálně pracuje na 2. sérii TV seriálu Mindhunter o agentech FBI pátrajících po masových vrazích. Fincherova Světová válka Z 2 se odkládá.
David FincherKriminální seriálová antologie Mindhunter od Netflixu se vrátí v druhé sérii, kterou momentálně připravuje režisér David Fincher. V první sérii jsme sledovali počínání dvou agentů FBI. Jedním byl mladý Holden Ford (Jonathan Groff), druhým zkušenější a starší partner Bill Tench (Holt McCallany). Do jejich týmu patřila ještě psycholožka Wendy Carr (Anna Torv). Společně vytvářely psychologické profily sériových vrahů na sklonku 70. let.

Trojice herců se vrátí i do druhé série, která se zaměří na vraždy dětí v Atlantě, Georgii a na případ sériového vraha afroamerického původu. Několik epizod, kterých bude místo deseti jen osm, bude režírovat stejně jako v první sérii sám Fincher. Ostatní natočí režiséři Andrew Dominik a Carl Franklin. Je možné, že Netflix 2. sérii uvede až na počátku příštího roku. Mezitím co Fincher pracuje na 2. sérii Mindhunter, pokračuje práce na scénáři sequelu zombie blockbusteru Světová válka ZWorld War Z 2 tak Fincher začne natáčet až příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY