Bond 25: Danny Boyle potvrzen

Vydáno: 15.03.2018 22:24 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Danny Boyle potvrdil, že bude režírovat pětadvacátý film o Jamesi Bondovi. Současně s novou bondovkou pracuje i na muzikálu s Richardem Curtisem.
Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectreZvěsti o tom, že se nový film o Jamesi Bondovi s pracovním názvem Bond 25 chystá režírovat oscarový Danny Boyle, nyní potvrdil sám režisér. Ten začal pracovat na scénáři bondovky se svým dvorním scenáristou Johnem Hodgem. Bonda 25 chce Boyle začít režírovat koncem tohoto roku. Ještě před tím ale hodlá natočit zatím nepojmenovaný komediálně-muzikálový projekt, na němž spolupracuje s režisérem a scenáristou Richardem Curtisem

Boyle k tomu řekl: "Právě teď pracujeme na scénáři. Vše závisí na tom. Právě teď pracuji na scénáři Richarda Curtise. Doufáme, že začneme natáčet během šesti nebo sedmi týdnů. Bond by pak následoval koncem roku. Nyní pracujeme na obou těchto projektech. Máme nějaký nápad. John Hodge, scenárista, a já máme nějaký nápad a John to nyní píše. Vše se bude odvíjet od toho, jak to dopadne."


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY