Nejhorším filmem roku 2017 je Emoji ve filmu

Vydáno: 03.03.2018 12:54 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V Los Angeles byly v předvečer Oscarů rozdány filmové anticeny Zlaté maliny. Letošním "vítězem" se stal animovaný snímek Emoji ve filmu, který získal hned čtyři "ceny".
Fotografie z filmu Emoji ve filmu / Emoji ve filmuLoňský snímek Emoji ve filmu byl vyhlášen nejhorším filmem roku 2017. Událo se tak tradičně den před vyhlášením prestižních Oscarů. Emoji ve filmu získalo celkem čtyři Zlaté maliny - za nejhorší film, nejhorší režii, nejhorší scénář a nejhorší filmový pár (jakékoli dva emotikony). Snímek Emoji ve filmu napsal a natočil Anthony Leondis. Dvě Zlaté maliny získal erotický thriller Padesát odstínů temnoty, který byl "oceněn" jako nejhorší sequel a herečka Kim Basinger jako nejhorší herečka ve vedlejší roli.

Jejím protipólem byl vyhlášen Mel Gibson v sequelu komedie Táta je doma 2. V hlavních hereckých kategoriích "bodovali" Tom Cruise za film Mumie a Tyler Perry v pokračování vlastní komedie Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween. V on-line hlasování fanoušků jako "film tak špatný, až se vám bude líbit" získal Zlatou malinu i snímek Pobřežní hlídka.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY