Creed II získal nového režiséra

Vydáno: 12.12.2017 07:00 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sequel boxerského spin-offu Rockyho Creed II získal nového režiséra, kterým bude málo známý Steven Caple Jr. V hlavních rolích se vrátí Michael B. Jordan a Sylvester Stallone.
Sylvester Stallone, Michael B. Jordan ve filmu Creed / CreedPůvodně to vypadalo, že sequel filmu Creed natočí sám představitel vedlejší postavy Rockyho Balboy Sylvester Stallone, ale to se zřejmě změní. Server Collider napsal, že druhého Creeda bude režírovat málo známý Steven Caple Jr., který režijně debutoval minulý rok s filmem The Land, příběhem čtyř teenagerů z chudinské části Clevelandu. Stallone se vrátí jako herec a spolu s ním i představitel Adonise Creeda Michael B. Jordan a Tessa Thompson jako jeho přítelkyně. 

Kromě nich se vrátí i Dolph Lundgren jako starý Rockyho protivník Ivan Drago. Zatím neznámý herec bude hrát Dragova syna. Čeká se, že se oba junioři (Creed a Drago) setkají v ringu, zatímco v jejich rozích budou Rocky a Drago starší. Produkce začne ve Filadelfii na jaře 2018. Premiéra filmu je stanovena na 21. listopad 2018. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY