Tom Cruise v novém Tarantinově filmu?

Vydáno: 16.11.2017 14:58 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Quentin Tarantino momentálně shání pro svůj zatím bezejmenný devátý film zasazený na pozadí mansonových vražd studio. Současně ale shání i herce. Nyní si vyhlídl Toma Cruise.
Quentin Tarantino ve filmu Nespoutaný Django / Django UnchainedUž se objevilo několik zpráv o novém, v pořádí devátém filmu Quentina Tarantina, který je známý zatím jako Untitled Manson Family Project nebo jako #9. Tarantino doufá, že pro příběh zasazený na přelom 60. a 70. let na pozadí nechvalně proslulých mansonových vražd získá pro roli zavražděné herečky Sharon Tate Margot Robbie. Role prý napsal i pro hvězdy, jakými jsou Brad Pitt a Leonardo DiCaprio. Server Deadline nyní do tohoto výběru přidal i Toma Cruise, který s Tarantinem zatím ještě nespolupracoval. 

Po skandálu kolem osoby producenta Harveyho Weinsteina, s jehož TWC Tarantino dlouhá léta spolupracoval, musel pro svůj devátý film najít nové studio. Podle nejnovějších zpráv jím bude někdo z trojice Warner Bros, Paramount nebo Sony. Tarantino si už najal nového producenta, kterým bude producent filmů o Harry Potterovi David Heyman. Tarantino chce začít natáčet uprostřed příštího roku v Los Angeles s datem premiéry v roce 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY