Creed 2: Sylvester Stallone znovu za kamerou

Vydáno: 11.10.2017 11:03 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sequel boxerského snímku Creed si vezme na starost představitel vedlejší role stárnoucího boxera Rockyho Balboy Sylvester Stallone. V druhém Creedovi si kromě Michaela B. Jordana zahraje i Dolph Lundgren.
Sylvester Stallone, Michael B. Jordan ve filmu Creed / CreedSylvester Stallone se rozhodl, že převezme na svá bedra zodpovědnost za sequel boxerského sequelu Creed II, který naváže na první snímek Creed, jinak spin-off Stalloneovy vlastní boxerské série Rocky. Stallone si za roli stánoucího boxera Rockyho Balboy vysloužil v Creedovi oscarovou nominaci a Zlatý glóbus, takže není divu, že se jeho sequel rozhodl i režírovat a produkovat. Je vidět, že Sly cítí za své "dítě" velkou zodpovědnost.

Zatím víme pouze to, že představitel Adonise Creeda Michael B. Jordan se vrátí, aby si zopakoval svou roli a Stallone chce do druhého Creeda také zapojit dávného Rockyho protivníka Ivana Draga (Dolph Lundgren), který ve čtvrtém Rockym zabil v ringu Adonisova tátu Apolla (Carl Weathers). Adonis se tedy zřejmě pokusí smrt svého táty pomstít. Není jasné, zda se v ringu postaví proti samotnému Dragovi, nebo jeho synovi, ale jako reálnější se mi zdá druhá varianta. Samotný Drago musí být už nyní také na odpočinku. Jsou to ovšem jen spekulace, protože Stallone zatím mnoho neprozradil. Natáčet se začne příští rok.

Stallone je momentálně uprostřed natáčení sequelu Escape Plan 3: Devil's Station, zatímco Escape Plan 2: Hades je ve fázi postprodukce. S Jackiem Chanem si pak Sly zahraje v akčním filmu Ex-Baghdad.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY