Spin-off filmu Muži v černém nebude "Jump Street" crossover

Vydáno: 01.10.2017 15:16 - Václav Limberk | foto: Columbia Pictures

Spin-off Mužů v černém, který nebude crossover s akční komedií 21 Jump Street, dorazí do kin v květnu 2019. Bude se ale muset obejít bez "Mužů v černém" Tommyho Lee Jonese a Willa Smithe.
Tommy Lee Jones ve filmu Muži v černém 3 / Men in Black 3Zhruba před rokem a půl se objevila zpráva, že chystaný spin-off Mužů v černém bude crossoverem s 21 Jump Street, a že v něm budou hrát Jonah Hill a Channing Tatum a natočí ho James Bobin. Tyto plány jsou už dnes minulostí. MIB 23, nyní označený jako "Untitled Men in Black Spin-off", nebude křížený s 21 Jump Street. Společnost Sony mu jako datum premiéry stanovilo 17. květen 2019. Untitled Men in Black Spin-off tak otevře spolu se třetím Johnem Wickem a týden před hranným Aladdinem v hlavní roli s jedním z Mužů v černém Willem Smithem.

Scénář k němu napíší scenáristé Iron Mana Matthew Hollaway a Arthur Marcum. Originální představitelé Mužů v černém Tommy Lee Jones a Will Smith si ve spin-offu nezopakují své role. Oba "veterány" nahradí zatím ještě neznámé nové obsazení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY