Chystá se Cesta do Ameriky 2

Vydáno: 29.09.2017 10:52 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Jonathan Levine natočí sequel Cesta do Ameriky 2. Očekává se návrat Eddieho Murphyho do hlavní role afrického prince Akeema, který se v původním filmu vydal do New Yorku hledat nevěstu.
Eddie Murphy, Arsenio Hall ve filmu Cesta do Ameriky / Coming to AmericaSequel komedie Cesta do Ameriky se chystal už dlouhou dobu. Server THR nyní uvádí, že režie "dvojky" se ujme Jonathan Levine a scénář pro sequel napíše Kenya Barris. Nyní se čeká, až (zda) na nabídku kývne i Eddie Murphy. Murphy hrál v původním filmu afrického prince Akeema, který se se svým sluhou Semmim (Arsenio Hall) vydal do New Yorku, aby si našel nevěstu podle svého výběru. Film natočil John Landis.

Eddie Murphy se svou zašlou slávu pokouší vzkřísit nejen tímto sequelem, pokud si svou roli skutečně zopakuje, ale i komedií Triplets, sequelem filmu Dvojčata a chystaným čtvrtým Policajtem v Beverly Hills. Murphy si zahraje třetího sourozence dvojčat Juliese a Vincenta Benedictů, které si zopakuje duo Arnold SchwarzeneggerDanny DeVito. "Trojčata" se chystá natáčet režisér Dvojčat Ivan Reitman.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY