Claire Foy bude Dívka v pavoučí síti

Vydáno: 17.09.2017 12:17 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Anglická herečka Claire Foy známá ze seriálu The Crown bude nová Lisbeth Salander jako Dívka v pavoučí síti. Jde o reboot Fincherova filmu Muži, kteří nenávidí ženy.
Claire Foy ve filmu  / The CrownServer Deadline potvrdil, že anglická herečka Claire Foy bude nová Lisbeth Salander v chystaném rebootu Milénia zesnulého Stiega Larssona The Girl in the Spider's Web, který natočí Fede Alvarez. Ten tak naváže na několik let starý první díl americké verze Milénia Muži, kteří nenávidí ženy, který zůstával dlouhá léta osamocený a pokračování se žádná nekonala. Dívka v pavoučí síti je ve skutečnosti čtvrtým dílem série, jejíž knižní předlohu napsal po Larssonově smrti David Lagercrantz. 

Claire Foy, známá hlavně díky seriálu The Crown, tak získala roli, kterou před ní hrály nejdříve Noomi Rapace v původní švédské trilogii a po ní Rooney Mara ve Fincherově americké verzi. Fincher posléze počítal i s pokračováním, pro nějž uvažoval i o Scarlett Johansson, ale studio Sony další plány na sequely pozastavilo poté, co si "Muži" nevedli kasovně až zase tak moc skvěle. Nyní se tedy tuto sérii pokusí znovu nastartovat s novým režisérem a novou titulní představitelkou. Budou mít více štěstí než Fincher? Premiéra filmu Dívka v pavoučí síti je stanovena na 19. října 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY