Pokračování hororu To bude nejspíše za dva roky

Vydáno: 10.09.2017 11:09 - Václav Limberk | foto: New Line Cinema

Adaptace románu Stephena Kinga To byla pouze první kapitolou v plánované dvojdílné filmové adaptaci. První díl, který se momentálně hraje v kinech, režíroval Andy Muschietti.
Fotografie z filmu To / ItStudia New Line Cinema a Warner Bros., která přivedla na plátna kin adaptaci knihy Stephena Kinga To, už nyní zahájila plány na sequel. Ve skutečnosti bylo totiž To od začátku zamýšleno jako dvoudílná adaptace, už od doby, kdy na napsání scénáře byli najati Chase Palmer a Cary Joji Fukunaga, který měl To původné režírovat, než ho nahradil kvůli "uměleckým neshodám" Andres Muschietti a na scénář byl přidělen ještě Gary Dauberman.

Dauberman se už nyní pustil do psaní "Chapter Two", která se bude odehrávat 27 let poté, co se dětským hrdinům z "Chapter One" podařilo poprvé porazit zlo v podobě tančícího klauna Pennywise (Bill Skarsgård). Muschietti očekává, že se vrátí na režijní stoličku i pro druhý díl. Zatím ale jeho návrat nebyl oficiálně potvrzen stejně jako datum premiéry dvojky. Pravděpodobně to ale bude v roce 2019. Ve druhém díle budou dětští představitelé nahrazeni dospělými herci. Není ale vyloučené, že se pro některé scény přitočí i nové scény s dětskými herci, kteří ztvárnili hlavní dětské hrdiny v první části.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY