Harley Quinn vs The Joker bude "kriminální love story"

Vydáno: 26.08.2017 12:44 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jared Leto a Margot Robbie by si měli spolu znovu zahrát v chystaném spin-offu Harley Quinn vs The Joker, který natočí tvůrčí duo Glenn Ficarra a John Requa.
Margot Robbie ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílServer The Hollywood Reporter ohlašuje návrat postav Jokera a jeho milenky Harley Quinn z loňské úspěšné komiksovky Sebevražedný oddíl v chystaném spin-offu Harley Quinn Vs. The Joker, který má být "kriminální love story" zaměřenou na milenecké hádky mezi oběma ústředními charaktery. O účasti už vyjednávají Jared Leto a Margot Robbie, kteří by si tak zopakovali role, jež ztvárnili v Sebevražedném oddílu. O režii se postará dvojice Glenn Ficarra a John Requa.

Na rozdíl od konkurečního projektu zaměřeného na "Joker Origin Story" bude Harley Quinn vs The Joker součástí rozšířeného komiksového DC univerza. Leto by se pak měl jako The Joker objevit i v sequelu Suicide Squad 2 ohlášeném na rok 2019 a Robbie s Letem by se pak spolu měli objevit ještě v dalším spin-offu Gotham City Sirens, které natočí režisér Sebevražedného oddílu David Ayer. Ten pro změnu nebude režírovat druhý Sebevražedný oddíl, který je mimochodem stále bez režiséra, ačkoliv už dříve bylo oznámeno, že by ho měl točit Jaume Collet-Serra. Nyní je ale tento post opět (nebo stále) neobsazen.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY