Bond 25: Kdo ho bude režírovat?

Vydáno: 27.07.2017 10:12 - Václav Limberk | foto: MGM

S oznámením data premiéry pětadvacáté bondovky a s oznámením, že se do této role znovu vrátí Daniel Craig se nyní naskýtá otázka, kdo bude nového Bonda režírovat. Jací jsou tři hlavní kandidáti?
Daniel Craig ve filmu Quantum of Solace / Quantum of SolaceBond 25 získal před pár dny oficiální datum premiéry, kterým je 8. listopad 2019. Do role Jamese Bonda se pravděpodobně vrátí jeho zatím poslední představitel Daniel Craig, i když jeho návrat se teprve musí oficiálně potvrdit. Server Deadline nyní uvádí, že pro režii pětadvacáté bondovky jsou aktuálně v popředí tři jména. Christopher Nolan ani Edgar Wright, o nichž se objevily spekulace dříve, jsou zřejmě mimo.

Místo nich uvedený server uvádí, že pro režii Bonda 25 přichází v úvahu tyto tři režiséři: Denis VilleneuveDavid Mackenzie a Yann Demange, přičemž ten poslední z nich je podle serveru Variety aktuálně tím, kdo má k této lukrativní záležitosti nejblíže. Demange zatím režíroval pouze strhující válečné drama 71 a nyní dokončuje nový snímek White Boy Rick s Matthewem McConaugheyem. Villeneuve právě dokončil Blade Runner 2049 a chystá novou Dunu. Mackenzie se chystá režírovat Outlaw King o skotském králi Robertu Bruceovi, historické postavě známé ze Statečného srdce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY