Tom Hardy si zahraje ve válečném filmu z Bosny

Vydáno: 26.07.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tom Hardy si zahraje ve válečném filmu o bosenském konfliktu "My War Gone By, I Miss It So". Režírovat ho bude režisér Zúčtování Gavin O’Connor.
Gavin O'Connor při natáčení filmu Válečník / WarriorServer Variety uvedl, že si Tom Hardy zahraje ve válečném filmu "My War Gone By, I Miss It So" zobrazující bosenský konflikt. Půjde o film natočený podle stejnojmenné knihy anglického novináře a válečného zpravodaje Anthonyho Lloyda. Režírovat ho bude Gavin O'Connor, s nímž Hardy natočil drama Válečník. Lloyd se ve 26 letech vydal zdokumentovat probíhající válečný konflikt mezi Srby, Chorvaty a bosenskými muslimy, který byl nejkrvavějším válečným konfliktem na území Evropy od druhé světové války. 

My War Gone By, I Miss It So” je Lloydovým osobním zúčtováním s bosenským konfliktem. Odráží se v ní (knize) i jeho zkušenosti z autorova pobytu v armádě, rozvod rodičů, odcizený vztah autora s otcem i jeho zkušenosti s drogovou závislostí. O’Connor knihu nazval "Lloydovou Apokalypsou" podle slavného válečného filmu Apokalypsa. Producenty budou Hardy, O’Connor a Scott LaStaiti


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY