Captain Marvel se bude odehrávat v 90. letech

Vydáno: 23.07.2017 16:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Captain Marvel, první marvelovka, kde je hlavní postavou žena, se bude odehrávat v 90. letech. Brie Larson jako titulní ženskou superhrdinku uvidíme v kinech až za dva roky.
Brie LarsonKevin Feige, šéf Marvelu prozradil na Comic-Conu, že Captain Marvel, první marvelovka s ženskou superhrdinkou v hlavní roli (Brie Larson), se bude odehrávat v 90. letech. Vedle marvelovky Captain America: První Avenger tak půjde o jediný snímek MCU, který se nebude odehrávat v současnosti. To znamená, že vše se bude odehrávat ještě před tím, než si Tony Stark poprvé navlékl svůj kostým Iron Mana, Captain America se probere ze zmrazení, Thor dopadne na Zemi a daleko před tím, než se dá dohromady tým Avengers. 

To také znamená, že Nick Fury (Samuel L. Jackson) zde bude ještě bez pásky na oku, ještě předtím než přišel o oko a také zde nebude ještě jako Agent of S.H.I.E.L.D. Marvel také na Comic-Conu odhalil, že ústředními záporáky budou v Captain Marvel Skrullové, mimozemská rasa, napodobující jakoukoli superschopnost. Captain Marvel do kin dorazí až za dva roky, 7. března 2019 a režírovat ho budou Anna Boden a Ryan Fleck


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY