TOP 20 ČR: za pomoci mimoňů opět vítězí zloduch Gru

Vydáno: 05.07.2017 16:00 - | foto: facebook tvůrce

Rozrůstající se franšíza Já, padouch již hlavní sérii obohatila o třetí díl, který s 22 miliony vymetl zrak Transformers i Pirátům z Karibiku.
Fotografie z filmu Transformers: Poslední rytíř / Transformers: The Last KnightJen díky samotné předpremiéře se animovaný sequel Já, padouch 3 ocitl na čtvrtém místě, poměrně očekávatelně tak převzal vedení nad celým žebříčkem i přes špatné ohlasy kritiků, které nezajímají dětské diváky. S 22 miliony za víkend se studiu Illumination podařil slušný otvírák, který okamžitě sesadil z trunů Transformers: Poslední rytíř, ti byli rádi, že se dostali přes hranici 3 milionů. Souboj franšíz tak tento týden dopadl bronzem pro déle běžící Piráty z Karibiku: Salazarova pomsta. Kapitán Sparrow ovšem přemohl alespoň Pixar a jejich Auta 3.

Páté místo si odnesla další novinka, tentokrát teen romance dalšího páru souženého nemocí, Všechno, úplně všechno, jehož hlavní hrdinka kvůli oslabené imunitě nikdy neopustila domov. Svou šestou pozici si obhájila letní komedie bez servítek Pobřežní hlídka, jdoucí ve stopách slavného seriálu. Na další dvě místa se propadly Holky na tahu vedené Scarlett Johansson spolu s Mumií, neslavným začátkem Dark Universe. Top desítku uzavřel animovaný Mimi šéf se Špunty na vodě, oba tituly si o pár míst od minula polepšily.

Gal Gadot ve filmu Wonder Woman / Wonder WomanZa polovinu již byla vystrnaděna jinak veleúspěšná Wonder Woman, za níž se o 7 míst výše vyšvihla Kráska a zvíře běžící v českých kinech již 16 týdnů. Srazila tak Krále Artuše: Legenda o meči i Strážce Galaxie Vol. 2, zatímco o jedno místo vzhůru si naopak pomohli Naprostí cizinci spolu s Příšerkami pod hladinou. Sedmnáctka připadla Smrtihlavovi v doprovodu Šmoulů: Zapomenutá vesnicePsího poslání a Masaryka.

1. Já, padouch 3 - 22,5 mil. (premiéra)
2. Transformers: Poslední rytíř - 3,7 mil.
3. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - 3 mil.
4. Auta 3 - 2,2 mil
5. Všechno, úplně všechno - 1 mil. (premiéra)
6. Pobřežní hlídka - 972 tis.
7. Holky na tahu - 814 tis.
8. Mumie - 754 tis.
9. Mimi šéf - 666 tis.
10. Špunti na vodě - 648 tis.

11. Wonder Woman - 639 tis.
12. Kráska a zvíře - 193 tis.
13. Král Artuš: Legenda o meči - 180 tis.
14. Strážci Galaxie Vol. 2 - 172 tis.
15. Naprostí cizinci - 155 tis.
16. Příšerky pod hladinou - 141 tis.
17. Smrtihlav - 135 tis.
18. Šmoulové: Zapomenutá vesnice - 126 tis.
19. Psí poslání - 80 tis.
20. Masaryk - 49 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY