The Flash: Robert Zemeckis jako další kandidát na režii

Vydáno: 17.05.2017 14:06 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Podle nejnovějších zpráv se novým kandidátem na režii filmu The Flash stal zkušený Robert Zemeckis. Podle jiných zdrojů ale není sám. Šanci mají i Matthew Vaughn a Sam Raimi.
Robert Zemeckis, Robert Presley při natáčení filmu Vánoční koleda / A Christmas CarolNový The Flash to nemá vůbec jednoduché. Několikrát přišel o režiséra, byli vlastně dva, nejdříve Seth Grahame-Smith, potom Rick Famuyiwa, ale studio Warner Bros nyní obrátilo o 180 stupňů. Už nehledá režiséra z nezávislých nebo "podivných" kruhů, ale přesně naopak. Rádo by pro režii Flashe získalo osvědčené a renomované jméno. Proto není divu, že nabídku na režii podle serveru The Wrap získal Robert Zemeckis, který je stále především režisérem trilogie Návrat do budoucnosti a pak i oscarového Forresta Gumpa.

Zemeckis má sice na příští rok naplánovaný Untitled Robert Zemeckis Project se Stevem Carellem, ale The Flash by mohl být po něm. Jeho premiéra bude až v roce 2020, takže času je na něj zatím dost. Server Variety zase uvádí, že šanci má i Matthew Vaughn. Server THR uvádí, že dalším kanidátem je Sam RaimiJoby Harold píše nový scénář, zatímco Ezra Miller je zatím jediným stabilním stavebním kamenem Flashe. Za tři roky, kdy má The Flash mít premiéru, se ale může znovu vše změnit, takže uvidíme, jak to nakonec celé dopadne.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY