Tom Hanks a News of the World

Vydáno: 12.05.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tom Hanks si v budoucnu zahraje ve filmu natočeném podle knihy Paulette Jives News of the World, kterou adaptuje scenárista oceňovaného dramatu Lion Luke Davies.
Emma Watson, Tom Hanks ve filmu The Circle / The CircleStudio Fox 2000 získalo filmová práva na adaptaci knihy Paulette Jives News of the World, která vyšla minulý rok. Do podoby scénáře knihu upraví Luke Davies, který napsal scénář k loňskému úspěšnému dramatu Lion. Do hlavní role studio obsadí hvězdu první velikosti Toma Hankse, jehož poslední snímek - techno thriller The Circle - u pokladen propadl. 

Kniha Jivesové je zasazena na divoký západ do roku 1870 a její hlavní postavou, kterou má hrát Hanks, je Texasan a kapitán Jefferson Kyle Kidd, který cestuje po divokém západě, aby šířil "News of the World", tedy novinky ze světa pro lidi, kteří nemají tušení, co se ve světě kolem nich děje. Zároveň se uvolí úkolu doprovodit desetiletou bělošskou dívku, kdysi unesenou indiány, kteří jí zabili rodiče a dopravit ji - přes její vůli - jejím příbuzným. Mezi nesourodou dvojicí se cestou vyvine zvláštní pouto. 

Mimo to se Hanks momentálně připravuje na roli novináře v Untitled Steven Spielberg "Washington Post" projektu. Poté svým hlasem namluví postavu Woodyho ve čtvrtém Toy Story. A zahraje si i v příběhu z druhé světové války, který dokonce sám. Jmenuje se Greyhound a režírovat ho bude Aaron Schneider.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY