Ridley Scott plánuje ještě (minimálně) jednoho Vetřelce

Vydáno: 11.05.2017 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ridley Scott v nedávném interview prozradil, že plánuje natočit ještě minimálně jednoho Vetřelce, který by byl sequelem aktuálního filmu Vetřelec: Covenant, který jde do kin tento měsíc.
Ridley Scott při natáčení filmu Vetřelec: Covenant / Vetrelec: CovenantRidley Scott letos oslaví "neuvěřitelné" osmdesáté narozeniny, ale jeho pracovní tempo se nezpomaluje, ba spíše naopak. Zatímco dotočil svůj poslední příspěvek do vetřelčí franšízy Vetřelec: Covenant, který jde v květnu do kin, prozradil, že mezitím se už nyní píše sequel "Covenanta", který píše John Logan. Scott chce tento sequel začít natáčet během následujích 14 měsíců a za rok a devět měsíců už by mohla být premiéra. Scott dost neučitě řekl, že udělá "jednoho, možná dva" další díly vetřelčí franšízy, kterou před lety oživil rozporuplně přijatým Prometheem. Vedle Scottových Vetřelců se zároveň do této franšízy snažil zapojit Neill Blomkamp, ale jeho Vetřelce studio Fox zastavilo. 

Nejblížším Scottovým filmem ale bude drama o únosu vnuka Gettyho impéria All the Money in the World. Poté by měl přijít na řadu thriller Cartel, adaptace bestselleru Dona Winslova, nazývaného Kmotrem příběhů o válce drogových kartelů. Server Collider dále uvádí, že se minulý rok spekulovalo i o tom, že Scott natočí svůj první western, adaptaci románu S. Craig Zahlera Wraiths of the Broken Land a nakonec chce Scott natočit i vlastní Bitvu o Británii. Mimochodem, Scott stále nemá Oscara za režii, i když by si ho zasloužil už dávno. Přinese mu ho konečně některý z jeho budoucích projektů?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • NOVÝ VETŘELEC (Robert Nechanický, 13.02.2020 23:23) Reagovat

    MÁM PROSÍM DOTAZ,
    BUDE V TOM NOVÉM VETŘLCI I UČINKOVAT TAKÉ SIGOURNEY WEAVEROVÁ?
    JE TO TOTIŽ MOJE VELKÁ OBLIBENKINĚ.
    A DÁLE JSEM RÁD ŽE SE VETŘELČÍ FILMOVÁ SÉRIE NEZASTAVUJE.ZATÍM MÁM NÁHRANÉ VŠECHNY FILMY A VŽDY SE VELMI TĚŠÍM UŽ NA DALŠÍ NĚJAKÉ POKRAČOVÁNÍ

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY