Podle Ridleyho Scotta je pátý Vetřelec mrtvý

Vydáno: 01.05.2017 17:26 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Do kin se blíží pokračování vetřelčí ságy v podobě filmu Vetřelec: Covenant, který natočil režisér originálního Vetřelce Ridley Scott. Bohužel to vypadá, že konkurenční Vetřelec Neila Blomkampa se točit vůbec nebude.
Sigourney Weaver, Michael Biehn ve filmu Vetřelci / AliensRidley Scott v krátkém prohlášení řekl, že Untitled Neill Blomkamp/Alien Project je podle všeho definitivně pohřbený. "Nikdy nebyl hotový scénář, jen myšlenka rozvržená na deseti stránkách. Měl jsem být jen producent, ale Fox se rozhodl, že to dělat nechce", cituje server Collider Scotta. "Vetřelec 5" Neila Blomkampa měl být přímým sequelem pouze originálního Vetřelce a jeho přímého pokračování Vetřelci. Měl tedy ignorovat další sequely původní série, kterými jsou Vetřelec³ a Vetřelec: Vzkříšení.

Měla v něm být znovu postava Ripley, kterou měla hrát opět Sigourney Weaver a měl v něm hrát i Michael Biehn, představitel desátníka Hickse z Vetřelců. Nyní to tedy vypadá, že z těchto plánů nic nebude, i přes nadšení Sigourney Weaver z Blomkampovy myšlenky. Místo toho sám Scott pokračuje ve vlastní linii Vetřelců s novým dílem Vetřelec: Covenant, který je sequelem Promethea a prequelem prvního Vetřelce a tvrdí, že má naplánované ještě další tři "vetřelčí" filmy. Takže nedostatku filmů s Vetřelci se nejspíše bát nemusíme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY