Spielbergovo novinářské drama stihne 2017 awards season

Vydáno: 24.04.2017 19:22 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Fox odtajnil další novinky ohledně premiér dalších svých projektů, jako je například Spielbergovo novinářské drama s Tomem Hanksem a Meryl Streep. V článku najdete informace i o snímcích Red Sparrow nebo biopicu Freddieho Mercuryho.
Tom Hanks, Steven Spielberg při natáčení filmu Most špiónů / Už jsme informovali o tom, že Steven Spielberg narychlo přichystal na nadcházející awards season zatím bezejmenný snímek Untitled Steven Spielberg, který bude reflektovat kauzu "Pentagon Papers" z roku 1971, kdy byly veřejnosti odtajněny tajné dokumenty dvou novinářů Washington Postu, které budou hrát Tom Hanks a Meryl Streep. Fox nyní jeho datum premiéry stanovil na 22. prosinec 2017, aby se stihla následující oscarová sezóna.

Další novinka se týká odloženého natáčení třetího dílu "Labyrintu" The Maze Runner: The Death Cure, které bylo pozastaveno z důvodu zranění hlavního předtsavitele Dylana O'Briena. Nyní se tedy tento snímek vrací do produkce a Fox stanovil jeho datum premiéry na 9. únor 2018. 

Fotografie z filmu Labyrint: Útěk / The Maze RunnerJennifer Lawrence nyní natáčí špiónský snímek Red Sparrow, na němž se znovu sešla s režisérem Hunger Games Francisem Lawrencem. Lawrence tu hraje ruskou agentku/špiónku, jejíž mise je operace proti agentovi CIA. Oba agenti se ale spojí dohromady proti svým pánům. Jeho premiéra byla posunuta z listopadu 2017 na 2. březen 2018.

Nový film režiséra 12 let v řetězech Steve McQueen Widows, k němuž napsala scénář autorka Zmizelé Gillian Flynn, má konečně také datum premiéry, které bude až v listopadu 2018. Tento thriller je založen na britské minisérii o manželkách lupičů, které dokončí práci, kterou jejich muži nezvládli. Hrájí tu Viola DavisMichelle Rodriguez a Elizabeth Debicki mimo jiné.

Rami Malek ve filmu  / Mr. RobotKonečně se data premiéry dočkal i chystaný biopic frontmana Queen Freddieho Mercuryho Bohemian Rhapsody. Premiéra je nachystána na 25. prosinec 2018. Mercuryho si zahraje Rami Malek a režírovat ho bude Bryan Singer.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY