Margot Robbie si zahraje královnu Alžbětu I.

Vydáno: 24.04.2017 09:00 - | foto: Paramount Pictures

Historické drama nazvané Mary Queen of Scots má již delší dobu v obsazení Saoirse Ronan jako Marii Stuartovnu, její úhlavní protivnici královnu Alžbětu I. by si měla zahrát Australanka Margot Robbie.
Saoirse Ronan ve filmu Brooklyn / BrooklynPro australskou herečku Margot Robbie není ztvárnění rolí založených na skutečných osobách ničím novým, ať už jde o roli ve Vlkovi z Wall Street, která ji proslavila, nebo třeba ve Whiskey Tango Foxtrot. Žádná z těchto postav ale rozhodně nebyla tak známá a velkolepá jako ta, do níž byla nyní obsazena, tedy role královny Alžběty I. Zahrát by si tuto britskou panovnici měla v nadcházejícím historickém snímku nazvaném Mary Queen of Scots podle Marie Stuartovny, její sestřenice.

Dle scénáře od dua Michael Hirst a Penelope Spheeris bude snímek sledovat snahu Marie sesadit z trůnu královnu, což nakonec vedlo k jejímu uvěznení a popravě. Již před delší dobou bylo oznámeno, že ztvárnění Marie Stuartovny se chopí Saoirse Ronan a s duem těchto schopných hereček na palubě je na co se těšit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY