Captain Marvel našel režiséry

Vydáno: 19.04.2017 21:57 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hledání vhodného režiséra pro budoucí marvelovku Captain Marvel s Brie Larson v hlavní roli je (snad) už definitivně u konce. Studio si pro režii vybralo režijní tandem Anna Boden a Ryan Fleck.
Ben Mendelsohn, Ryan Reynolds ve filmu Hazardní hráči / Mississippi GrindServer Variety oznámil, že Marvel studio si pro režii svého nadcházejícího projektu Captain Marvel najalo dvojici Anna Boden a Ryan Fleck. Ti mají na svém kontě filmy jako Hazardní hráči nebo Half Nelson režírovaný samostatně jen Fleckem. Podle Variety měla dvojice mnoho schůzek s šéfem Marvel týmu Kevinem Feigem a učinila na něj dojem svým pojetím postavy Carol Denvers, zkušené pilotky, jejíž DNA se smíchá s DNA válečnice Mar-Vell, čímž získá nadpozemské a superhrdinské schopnosti. Titulní postavu bude hrát oscarová Brie Larson.

Volba obou režisérů je překvapivá, protože se jejich jména nevyskytovala v žádném předchozím užším výběru. Podle Variety ale oba byli už v minulosti v hledáčku Marvelu, který o nich uvažoval s režií Strážců galaxie, kteří jsou ale výhradním majetkem Jamese Gunna. Captain Marvel nyní píšou Meg LeFauve a Nicole Perlman. V kinech ji uvidíme 8. března 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY