Princezna Leia v "Devítce" nebude

Vydáno: 16.04.2017 16:16 - Václav Limberk | foto: Lucasfilm Ltd. & 20th Century Fox

Postava princezny a generálky Lei Organy, kterou ztvárnila zesnulá Carrie Fisher, už ve Star Wars: Episode IX nebude. Naposledy ji uvidíme v letošních Star Wars: Poslední z Jediů.
Harrison Ford, Carrie Fisher ve filmu Star Wars: Síla se probouzí / Star Wars: Sila se probouziPrezidentka Lucasfilm Kathleen Kennedy v rozhovoru pro ABC News prozradila, že herečka Carrie Fisher už nebude součástí deváté části Star Wars ságy Star Wars: Episode IX, která završí novou trilogii Star Wars filmů, které zahájila Star Wars: Síla se probouzí, a která bude letos pokračovat prostřední částí Star Wars: Poslední z Jediů. Právě "osmička" bude posledním dílem Star Wars, kde se Carrie Fisher jako princezna Leia Organa objeví a podle Kennedy si jí v této roli v osmé epizodě užijeme v míře vrchovaté. 

Kennedy tak vyvrátila zvěsti, které tvrdily, že Carrie Fisher uvidíme i v poslední, deváté části, kterou natočí Colin Trevorrow. Zprávu, že se Fisher objeví i v "devítce", sdělil médiím bratr zesnulé herečky Todd Fisher, který řekl, že dcera herečky Billie Lourd udělila Disneymu povolení použít některé nedávno natočené scény pro poslední díl. Kennedy řekla: "Vše jsme dokončili v (epizodě) 8 a Carrie je v tom filmu naprosto úžasná." Její slova si můžeme potvrdit letos v prosinci, kdy má "osmička" Star Wars: Poslední z Jediů premiéru.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY