Baby Driver přidává plyn v druhém traileru

Vydáno: 12.04.2017 10:01 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V nové akční komedii Baby Driver hraje Ansel Engort mladého řidiče, který při bankovních loupežích ujíždí z místa činu "na hudbě". Když se ale zamiluje do dívky svých snů, chce zločineckou kariéru opustit.
Sony uveřejnilo druhý trailer pro novou akční komedii Baby Driver, kterou natočil Edgar Wright. Talentovaný mladý řidič (Ansel Elgort), který zajišťuje zločincům únik z místa činu, je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se Baby setká s dívkou svých snů (Lily James), vnímá to jako příležitost opustit život zločince a začít znovu. Poté, co je ale mafiánským bossem (Kevin Spacey) přinucen zúčastnit se další akce, která je předem odsouzena k neúspěchu, ocitá se v ohrožení jeho život, láska i svoboda.(Falcon)

Synopse každopádně vynechává to nejdůležitější a to, co z Baby Driver činí více než jen typickou žánrovku, mladý řidič trpí totiž zvláštní poruchou, která mu způsobuje šelest v uších. Aby ho přehlušil, je "napojený na hudbu". Hudební soundtrack tak bude stejně významnou složkou filmu jako obraz, ba možná více. Zatím ještě nevíme, co na soundtracku bude, ale autorem hudby je Steven Price. Ve filmu dále hrají Jon BernthalEiza GonzálezJon Hamm a Jamie Foxx. Baby Driver má v kinech premiéru 24. srpna 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Baby Driver




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY