Atomic Blonde: Bez lítosti v novém traileru

Vydáno: 11.04.2017 18:58 - Václav Limberk | foto: Focus Features

Charlize Theron hraje v novém akčním filmu Davida Leitcha Atomic Blonde: Bez lítosti britskou špiónku MI6 nasazenou na misi do Berlína před pádem berlínské zdi. Na nový trailer se podívejte zde.
Universal uveřejnil nový trailer pro nový akčňák Atomic Blonde: Bez lítosti, v němž Charlize Theron hraje titulní hrdinku, která je vyslána na speciální misi jako agentka MI6 do Berlína před pádem berlínské zdi. Snímek natočil David Leitch. Theron si v poslední době oblíbila akční žánr, když před dvěma roky hrála hlavní ženskou postavu v akčním filmu roku Šílený Max: Zběsilá cesta a pokračuje v tom i tento rok, kdy ji již tento týden uvidíme v akčním anímku Rychle a zběsile 8, kde hraje hlavní zápornou postavu, která způsobí rozpad rodiny Doma Toretta.

Atomic Blonde: Bez lítosti je svým retro laděním trochu něčím jiným, ale soudě podle ukázek, Theron tato akční parketa neobyčejně sedne. Sekundovat jí budou James McAvoySofia BoutellaJohn GoodmanEddie Marsan a Toby Jones. V kinech ji pak uvidíme 14. září 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Atomic Blonde: Bez lítosti




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY