Ridley Scott hromadí působivý ansámbl pro své nové drama

Vydáno: 05.04.2017 08:40 - | foto: facebook tvůrce

Po dokončení Vetřelce: Covenant se legendární režisér Ridley Scott pouští do dramatu ze skutečného světa s názvem All the Money in the World, do nějž již obsadil Marka Wahlberga, Kevina Spaceyho a Michelle Williams.
Ridley Scott při natáčení filmu Vetřelec: Covenant / Vetrelec: CovenantRidley Scott si ani v 79 letech od režírování pauzu brát nehodlá. Zatímco letos se do kin rozhodl dopravit pokračování Vetřelce: Covenant, již nyní plánuje svůj další projekt. Půjde o drama dle skutečných událostí nazvané All the Money in the World, které se zaměřuje na únos 16letého Paula Gettyho v 70. letech uprostřed noci z náměstí v Římě. Vymahači za jeho únos požadovali obrovskou sumu peněz, což ale jeho bohatý dědeček odmítal, jelikož věřil, že únos zinscenoval jeho otec žijící nezřízeným způsobem. Držen byl do svého osvobození Paul po šest měsíců v jeskyni.

Žádné z následujících jmen zatím pro toto nové Scottovo drama nebylo oficiálně potvrzeno, ale právě miliardářského dědečka Jeana Paula Gettyho by měl ztvárnit Kevin Spacey po boku s Michelle Williams jako matkou uneseného chlapce. Obsazen by měl být i Mark Wahlberg, o jehož roli ale žádná zmínka nepadla.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tento (Jaro, 07.04.2017 11:27) Reagovat

    chlapík nech sa dožije aspoň sto rokov.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY