Sylvester Stallone opouští Expendables: Postradatelní

Vydáno: 01.04.2017 11:26 - Václav Limberk | foto: Impawards

Sylvester Stallone opustil sérii Expendables: Postradatelní, kterou on sám vytvořil v roce 2010, když první díl napsal, režíroval a hrál jednu z hlavních rolí. Čtvrtý díl série se tak bude muset obejít bez něj.
Fotografie z filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Server Deadline napsal, že Sylvester Stallone už nebude mít nic společného se čtvrtým dílem akční série Expendables: Postradatelní. Stallone sám tuto sérii vytvořil, když v roce 2010 napsal a režíroval první díl Expendables: Postradatelní a sám v něm i hrál. Stallone dal tehdy dohromady slušnou partičku bývalých i současných akčních hvězd a natočil slušný, i když naprosto bezduchý akční spektákl, přesně ve stylu svých osmdesátkových kousků jako Rambo II.

Stallone se pak podílel na ještě poveděnějším druhém díle Expendables: Postradatelní 2 a i na už méně povedeném třetím díle Expendables: Postradatelní 3, kdy už to akční kouzlo najednou nějak přestalo fungovat. Stallone ze čtvrtého dílu vycouval i přesto, že mu byl nabídnut honorář ve výši 20 milionů dolarů. Stallone se prý nepohodl s vedoucím firmy Nu Image/Millenium Avim Lernerem. Jejich názory se na mnoho věcí rozcházely, tak se Stallone rozhodl tuto franšízu opustit. Podle Lernera je ale ještě možnost, že se nakonec se Slyem dohodnou.

Otázkou tedy je, kdo případně převezme leaderství týmu po Barney Rossovi (Sly). Že by Trench (Arnold Schwarzenegger) nebo dokonce Lee Christmas (Jason Statham)? A nebo se nakonec Sly přece jen vrátí? A nebo ani čtvrtí Expendables: Postradatelní nevzniknou? Možností je asi mnoho. Řešení ale bude jen jedno. Jaké, to se teprve uvidí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • A.P.R.Í.L.. (človíček, 01.04.2017 17:19) Reagovat

    Dneska je 1.Duben čili Apríl. Možná abych uvěřil, jste měli tohle dát včera nebo zítra.. !!??!!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY