Transformers: Poslední rytíř povstává v novém traileru

Vydáno: 17.03.2017 12:58 - | foto: facebook tvůrce

Studio Paramount zveřejnilo novou upoutávku již pátého dílu série Transformers s podtitulem Poslední rytíř, který opět natočil Michael Bay. Tentokrát láká na netradiční dětské hrdiny a postapokalyptickou atmosféru.
Od studia Paramount se ke zhlédnutí objevil nejnovější trailer pátého dílu ze série Transformers s podtitulem Poslední rytíř, který nerežíruje nikdo jiný než režisérský zakladatel celé série a producent v jednom Michael Bay. Univerzum této franšízy se v novém díle zásadně rozroste, protože v něm bude figurovat dokonce sám král Artuš, který, jak zjistíme, se již ve své době musel s technickými monstry potýkat. Z nám známých postav z předchozích dílů se vracejí Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Tyrese Gibson a Stanley Tucci.

Nově obsazena do Transformers: Poslední rytíř byla například herecká kapacita Anthony Hopkins, který se dá považovat za asi největší hvězdu, ale poprvé se objeví například i herečky Isabela Monerr a Laura Haddock. Čekání na tento díl již nebude tak dlouhé, jelikož premiéra nás čeká letos v létě.

Trailer můžete zhlédnout níže.

Oficiální trailer filmu Transformers: Poslední rytíř


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY